Nieuwe producten

Alle beoordelingen

Door Roland R. (Limmen, Nederland) op 25 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM 131 cm. Werkbank met Houten Werkblad en Achterwand

Prima werkbank voor goede prijs

Prima werkbank. Stevig en doet wat het moet doen.
Werkbank is simpel in elkaar te zetten. Handleiding is eigenlijk niet nodig, alles past goed in elkaar. Ook materiaal is goed, metalen onderdelen van het onderstel zijn geverfd en kunnen niet roesten. Houten werkblad kan stootje hebben. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Door gea D. (Maria hoop, Nederland) op 23 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM Aluminium Ringstok

niet alles was ok

helaas waren alle
boortjes krom

Door gea D. (Maria hoop, Nederland) op 23 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM HSS Boren 0.2 t/m 0.95 mm.

niet alles was ok

helaas waren alle
boortjes krom

Door gea D. (Maria hoop, Nederland) op 23 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM HSS Boren 0.2 t/m 0.95 mm.

niet alles was ok

helaas waren alle
boortjes krom

Door gea D. (Maria hoop, Nederland) op 23 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM HSS Boren 0.2 t/m 0.95 mm.

niet alles was ok

helaas waren alle
boortjes krom

Door gea D. (Maria hoop, Nederland) op 23 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM HSS Boren 0.2 t/m 0.95 mm.

niet alles was ok

helaas waren alle
boortjes krom

Door gea D. (Maria hoop, Nederland) op 23 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM HSS Boren 0.2 t/m 0.95 mm.

niet alles was ok

helaas waren alle
boortjes krom

Door gea D. (Maria hoop, Nederland) op 23 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM Professioneel Mini Aambeeld

niet alles was ok

helaas waren alle
boortjes krom

Door gea D. (Maria hoop, Nederland) op 23 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM Holbuigtang 150 mm Model 2

niet alles was ok

helaas waren alle
boortjes krom

Door gea D. (Maria hoop, Nederland) op 23 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM Ringstretcher Model 1

niet alles was ok

helaas waren alle
boortjes krom

Door Ferry . (Eibergen, Nederland) op 19 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM 5 Laden Gereedschapswagen Klein - ZWART

Mooie gereedschapwagen

Beste Ad van der Roer,nieuwe gereedschap wagen in goede orde ontvangen, alleen is het product bij voor de deur gedeponeerd zonder dat er voor is getekend voor ontvangst dit vinden we vreemd,bij mijn vorige ontvangst moest ik wel tekenen.voor het zelfde geld wordt het product gestolen. Mvg F.A.Saffrie Bronbeekstraat 147151EJ Eibergen

Door joel D. (Herenthout, België) op 15 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM Verrijdbare Ligmat

praktisch betaalbaar item

gebruiksvriendelijk item snel geleverd tegen een zacht prijsje, top

Door A P. (Neer, Nederland) op 15 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM 216 Delige Professionele Doppenset INCH Maten

Een foutje kan gebeuren, als het maar goed wordt opgelost.

Op de MG-onderdelenbeurs in Houten heb ik naar een gereedschapset in Inch-maten gekeken bij Toolsidee. Helaas was de beschikbare set niet geheel compleet en kon er (bovendien) niet gepind worden. Derhalve via de webshop besteld. Levering was snel echter niet compleet. Na hierover te hebben gebeld, werden de ontbrekende artikelen per omgaande toegestuurd. Een foutje kan worden gemaakt; het gaat erom hoe het wordt opgelost. Toolsidee heeft dat prima gedaan.

Door A P. (Neer, Nederland) op 15 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : WD-40 Remmenreiniger - 500 ml

Een foutje kan gebeuren, als het maar goed wordt opgelost.

Op de MG-onderdelenbeurs in Houten heb ik naar een gereedschapset in Inch-maten gekeken bij Toolsidee. Helaas was de beschikbare set niet geheel compleet en kon er (bovendien) niet gepind worden. Derhalve via de webshop besteld. Levering was snel echter niet compleet. Na hierover te hebben gebeld, werden de ontbrekende artikelen per omgaande toegestuurd. Een foutje kan worden gemaakt; het gaat erom hoe het wordt opgelost. Toolsidee heeft dat prima gedaan.

Door A P. (Neer, Nederland) op 15 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : WD-40 Slotspray 100 ml

Een foutje kan gebeuren, als het maar goed wordt opgelost.

Op de MG-onderdelenbeurs in Houten heb ik naar een gereedschapset in Inch-maten gekeken bij Toolsidee. Helaas was de beschikbare set niet geheel compleet en kon er (bovendien) niet gepind worden. Derhalve via de webshop besteld. Levering was snel echter niet compleet. Na hierover te hebben gebeld, werden de ontbrekende artikelen per omgaande toegestuurd. Een foutje kan worden gemaakt; het gaat erom hoe het wordt opgelost. Toolsidee heeft dat prima gedaan.

Door F. Vos \. (WESTERLEE GN, Nederland) op 14 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM Profi Polijstmachine, Schuurmachine op Accu - 75 mm

prima ding

makkelijk besteld en snel thuis gestuurd, prima

Door Mario . (Lelystad, Nederland) op 13 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM 64 Delige Schroefdraad Reparatieset Olie Aftapplug M13 - M20

Goed product.helaas 3 dagen levertijd

Goed product. Helaas 3 dagen levertijd

Door frank . (Wenum Wiesel, Nederland) op 11 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM 125 mm. Kruisklem / Boorklem

perfect

alles is netjes en goed geleverd en werkt perfect

Door Paul . (Ledegem, België) op 06 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : Rothenberger Heteluchtkanon ROTURBO 19000

onderweg

Pakje moet nog toekomen,kan dus moeilijk een beoordeling geven.
Grt Paul

Door monique . (Leerbroek, Nederland) op 04 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM 6 Delige Ring , Ratel , Steeksleutelset Engelse Maten

goed spul

sleutels zien er goed en solide uit

Door Alfons G. (Wommelgem, België) op 01 Jan 2019 :
(5/5) 
Product : HBM 100 Profi Band en schijfschuurmachine

volgens verwachting

Hallo, ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de manier van verwerking, prijs kwaliteit van het product.
Ik zal er niet aan twijfelen om in de toekomst nog van uw diensten gebruik te maken.

alvast bedankt:

mvg; the fonz

Door Dirk V. (Rupelmonde, België) op 26 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM Profi 8 Delige Pijpsleutelset

Kwaliteitsproduct

Kwaliteitsproduct mooie aankoop gedaan voor heel schappelijke prijs. Ik zal zeker niet twijfelen om nog tools te bestellen in de toekomst.

Door Rosalie V. (Hoofddorp, Nederland) op 24 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM 216 Delige Professionele Doppenset INCH Maten

Nog steeds niet binnen ondanks donderdag mail heb gekregen dat het product is verzonden

Product woensdag besteld, donderdag zou het verzonden zijn daarom had ik een mail gehad. Dan ga ik er van uit dat het product dan vrijdag of uiterlijk zaterdag binnen komt. Ik hoop dat het dan vandaag binnen komt anders is het er niet voor de kerst. Dat zou ik een beetje jammer vinden.

Door Carlo S. (Middelburg, Nederland) op 24 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM Digitale Binnen Meters

Kan niet beoordelen. Niks ontvangen

Goedemorgen. Ik heb geen idee tot op heden nog niks ontvangen.

Mvg Jc Smits

Door Carlo S. (Middelburg, Nederland) op 24 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : Dasqua Professionele Buiten Micrometers

Kan niet beoordelen. Niks ontvangen

Goedemorgen. Ik heb geen idee tot op heden nog niks ontvangen.

Mvg Jc Smits

Door Eddy D. (Tielt, België) op 22 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM Profi Opberg Assortiment met 12 Losse Bakjes

hbm profi

hallo
alles perfect

Door Nico V. (Lubbeek, België) op 22 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM 5 Laden Gereedschapswagen Klein - ZWART

Gereedschapswagen

Mooie afwerking en goede kwaliteit,zeer tevreden.

Door Andre K. (Winterswijk, Nederland) op 21 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : Mitutoyo Digitale Schuifmaat 150 mm. - 500-181-30

Zeer slechte levering

Op zich kunnen ze daar indirect niks aan doen. Tenzij daar het pakket niet hebben verstuurd. Maar ik heb het pakket (nog) niet ontvangen.

Door Johan V. (De Pinte, België) op 21 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM 2,5 Liter Ultrasoon Reiniger

Slechte handleiding

Toestel werkt vrij goed maar de handleiding is een ramp. Er wordt alleen gewaarschuwd voor wat men allemaal NIET mag doen en de aansprakelijkheid wordt langs alle kanten van de baan geschoven, maar een degelijke uitleg hoe het toestel WEL te gebruiken is er niet.
Een voorbeeld : ik kom wel te weten hoe ik de temperatuur of de frequentie kan regelen, maar welke temperatuur/frequente best gebruikt wordt bij welk soort product ontbreekt.
Hier moet aan gewerkt worden...

Door Johan V. (De Pinte, België) op 21 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : TICKOPUR R33 Reinigingsvloeistof

Slechte handleiding

Toestel werkt vrij goed maar de handleiding is een ramp. Er wordt alleen gewaarschuwd voor wat men allemaal NIET mag doen en de aansprakelijkheid wordt langs alle kanten van de baan geschoven, maar een degelijke uitleg hoe het toestel WEL te gebruiken is er niet.
Een voorbeeld : ik kom wel te weten hoe ik de temperatuur of de frequentie kan regelen, maar welke temperatuur/frequente best gebruikt wordt bij welk soort product ontbreekt.
Hier moet aan gewerkt worden...

Door Greet K. (Valthermond, Nederland) op 16 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM 15 Meter Automatische Stroomhaspel / Kabelhaspel

Handig product

Snelle levering. Alleen jammer dat er buiten op stond wat er in zat....weinig verrassing als het een kadootjes is, zoals bij mij bedoeld was...

Door Cyriel V. (Ravels, België) op 14 Dec 2018 :
(5/5) 
Door Jan G. (Best, Nederland) op 11 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM 1/4" Profi Momentsleutel 6-30 NM

ziet er goed uit

echte testen kan pas na kerst, product ziet er goed uit

Door Theo . (Castricum, Nederland) op 10 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : CFH Autogeen Lasdraad 1.5 mm.

Prima materiaal.

5 setjes lasdraad snel geleverd en prima kwaliteit.

Door Ivo B. (Alken, België) op 08 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM 15 en 22 mm. Heavy Duty Pijpenbuiger

robuust en stevig

Zeer degelijk materiaal, snelle levering bedankt

Door Bogaerts . (LEOPOLDSBURG, België) op 08 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM Clean Slijpschijf voor op de haakse slijper

Snelle levering

Snelle levering en het produkt heb ik nog niet gebruikt, wel al andere die ik nog liggen had, en die waren goed dus deze weet ik nog niet of die ook zo goed zijn

Bedankt en misschien tot later bij een nieuwe bestelling.

Groetjes Marcel

Door Franco D. (Genk, België) op 07 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM Verrijdbare Ligmat / Garage Ligbed / Stoel

Optimaal

Handig en voordelige prijs.

Door jannick F. (Kinrooi, België) op 04 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : Mannesmann Momentsleutel 40 - 210 NM 1/2 - 18145

Goed product

Goede levering degelijk materiaal voor thuis wat te klussen

Door Frederik V. (Kessel-Lo , België) op 03 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM Universele Silentlager Draagarm rubber Demontage en Montageset 34 - 90 mm.

Slecht prodruct en nog slechtere service

Korte samenvatting:
Slechte kwaliteit van product en hierdoor totaal niet bruikbaar.
Zeker en vast het geld niet waard en de service was al even waardeloos.

Meer uitleg:
Ik had de HBM Universele Silentlager Draagarm rubber Demontage en Montageset (34 - 90 mm) gekocht om de rubbers in de draagarmen van mijn wagen te vervangen.
Toen ik het pakket ontvangen heb was de rode kunststof koffer op verschillende plaatsen gebarsten en lagen alle stukken door mekaar.
Dit is op zich geen ramp maar toch ook niet echt leuk als je nieuwe dingen besteld.
Dan de set proberen gebruiken en de "geharde" M12 spindel is direct gebroken bij de eerste poging en dit terwijl het gewoon met steekringsleutels was (dus geen verlengstukken of bankvijs aan te pas gekomen). De bus had niet eens bewogen en op de as was duidelijk insnoering te zien, dus deze kon de treksterte gewoon niet aan.
Wat bizar is want deze stangen zouden gehard moeten zijn om betere eigenschappen te bekomen.
Mijn idee is dan direct dat er (bij het harden) een productiefout is ingeslopen.
Ik heb direct een mail gestuurd naar info@toolsidee.nl op 07/11/2018.
Hierin heb ik mijn ervaring gedeeld en gevraagd of ze dat kunnen nakijken of wat we met deze situatie moeten aanvangen.
Een dag later heb ik even gebeld om te kijken of ze mijn mail ontvangen hebben (en natuurlijk ook omdat ik deze set gekocht had omdat ik hem nodig had en dus niet teveel tijd wil verliezen).
De man die ik aan de lijn krijg heb ik verteld dat ik denk dat het een productiefout is en hij ging het doorsturen naar een afdeling die zich hiermee bezig houd.
Normaal gezien zou je binnen 14 dagen antwoord moeten krijgen maar het is nu 03/12/2018, dus 18 werkdagen later en ik heb nog steeds niets gehoord.

Ik heb uiteindelijk de hulzen dan maar gebruikt in combinatie met een 2ton pers.
Deze bleken op zich ook niet echt goed te zijn voor hun functie want door de inspectiegleuf werken ze een beetje als een veer en worden ze conisch, dus ze drukken samen tijdens het persen tot als ze klemmen wanneer de gleuf stopt.
Een maat kleiner van huls gebruikt (2mm op diameter) en die schoot binnen de stalen ring in en vernielde de rubber, hierdoor is deze bus ook blijvend vervormd.
Eigenlijk zouden de hulzen allemaal een paar tienden kleiner moeten zijn (vb 51,8mm ipv 52mm) want de meeste rubbers of lagers gebruiken een klem passing.
Als je dan volle maten gaat gebruiken zet je die huls toch gewoon vast.


Naar mijn mening niet goed doordacht (door de maten vd bussen en de gleuven), niet goed gemaakt en hierdoor dus totaal niet bruikbaar.
Zeker en vast het geld niet waard!

Het stoort mij ook ongelofelijk dat je normaal gezien 14 dagen hebt om je te bedenken maar dan mag je de goederen enkel inspecteren zoals je het in een winkel doet, dus eigenlijk kunnen ze continu dit soort rommel aan de man brengen en kan je er niets tegen doen want je hebt het gebruikt en dan pas faalde het, niet toen je ernaar keek ...

Eerlijkheidshalve hadden ze op zijn minst naar een oplossing kunnen zoeken maar ze deden niets.
Ik zal dus omwille van de geleverde service hier ook nooit meer iets bestellen

Door Frederik V. (Kessel-Lo , België) op 03 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM 9 Delige Profi Haken & Spatelset

Slecht prodruct en nog slechtere service

Korte samenvatting:
Slechte kwaliteit van product en hierdoor totaal niet bruikbaar.
Zeker en vast het geld niet waard en de service was al even waardeloos.

Meer uitleg:
Ik had de HBM Universele Silentlager Draagarm rubber Demontage en Montageset (34 - 90 mm) gekocht om de rubbers in de draagarmen van mijn wagen te vervangen.
Toen ik het pakket ontvangen heb was de rode kunststof koffer op verschillende plaatsen gebarsten en lagen alle stukken door mekaar.
Dit is op zich geen ramp maar toch ook niet echt leuk als je nieuwe dingen besteld.
Dan de set proberen gebruiken en de "geharde" M12 spindel is direct gebroken bij de eerste poging en dit terwijl het gewoon met steekringsleutels was (dus geen verlengstukken of bankvijs aan te pas gekomen). De bus had niet eens bewogen en op de as was duidelijk insnoering te zien, dus deze kon de treksterte gewoon niet aan.
Wat bizar is want deze stangen zouden gehard moeten zijn om betere eigenschappen te bekomen.
Mijn idee is dan direct dat er (bij het harden) een productiefout is ingeslopen.
Ik heb direct een mail gestuurd naar info@toolsidee.nl op 07/11/2018.
Hierin heb ik mijn ervaring gedeeld en gevraagd of ze dat kunnen nakijken of wat we met deze situatie moeten aanvangen.
Een dag later heb ik even gebeld om te kijken of ze mijn mail ontvangen hebben (en natuurlijk ook omdat ik deze set gekocht had omdat ik hem nodig had en dus niet teveel tijd wil verliezen).
De man die ik aan de lijn krijg heb ik verteld dat ik denk dat het een productiefout is en hij ging het doorsturen naar een afdeling die zich hiermee bezig houd.
Normaal gezien zou je binnen 14 dagen antwoord moeten krijgen maar het is nu 03/12/2018, dus 18 werkdagen later en ik heb nog steeds niets gehoord.

Ik heb uiteindelijk de hulzen dan maar gebruikt in combinatie met een 2ton pers.
Deze bleken op zich ook niet echt goed te zijn voor hun functie want door de inspectiegleuf werken ze een beetje als een veer en worden ze conisch, dus ze drukken samen tijdens het persen tot als ze klemmen wanneer de gleuf stopt.
Een maat kleiner van huls gebruikt (2mm op diameter) en die schoot binnen de stalen ring in en vernielde de rubber, hierdoor is deze bus ook blijvend vervormd.
Eigenlijk zouden de hulzen allemaal een paar tienden kleiner moeten zijn (vb 51,8mm ipv 52mm) want de meeste rubbers of lagers gebruiken een klem passing.
Als je dan volle maten gaat gebruiken zet je die huls toch gewoon vast.


Naar mijn mening niet goed doordacht (door de maten vd bussen en de gleuven), niet goed gemaakt en hierdoor dus totaal niet bruikbaar.
Zeker en vast het geld niet waard!

Het stoort mij ook ongelofelijk dat je normaal gezien 14 dagen hebt om je te bedenken maar dan mag je de goederen enkel inspecteren zoals je het in een winkel doet, dus eigenlijk kunnen ze continu dit soort rommel aan de man brengen en kan je er niets tegen doen want je hebt het gebruikt en dan pas faalde het, niet toen je ernaar keek ...

Eerlijkheidshalve hadden ze op zijn minst naar een oplossing kunnen zoeken maar ze deden niets.
Ik zal dus omwille van de geleverde service hier ook nooit meer iets bestellen

Door Hans M. (Bekegem, België) op 01 Dec 2018 :
(5/5) 
Product : HBM 200 TIG / MOS Inverter met Digitaal Display

Zoals verwacht. Ok

Prima. Alles goed verlopen

Door Sjackie V. (Sneek, Nederland) op 30 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : HBM 5 Delige 275 mm. Lange Tangenset

Snelle levering

Tangen zijn iets ruw en scherp aan de zijkanten,maar met een zoet vijltje goed af te bramen.
Verder werken ze prima.

Door Jozef . (Tessenderlo, België) op 26 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : HBM 400 x 48T Cirkelzaagblad voor Hout - ASGAT 30 mm.

prima service

goed materiaal, snelle levering, ben 100% tevreden

Door Johan D. (Burcht, België) op 24 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : HBM CUT 40 Plasmasnijder met Digitaal Display

Kan niet beter.

Gewoon top.
Snelle levering en super goed product ook.alles zoals het echt moet. Dikke 10/10

Door DOBRZYNSKI P. (EREMBODEGEM, België) op 23 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : Hazet Beschermhuls tbv 9012 Slagmoersleutel - 9012 M/S

gebrek aan goederen

coMPLAlNT, APPLlcATloN FoR RElM BURSEMENT
DAY 21/1,1/2018 l DEFEND YoU W|THOUT THE CoNTENT W|THoUT coNTENT oF THE ORDERED GooDS. lN A RELAT|oNSHlP W|TH WHAT l AM CALLED AND l REQUEST A RETURN FULL coST. W|TH SHlPMENT coSTS. ToTAL 18.34 E. oN THE NUMBER oF THE AccouNT BE7514310392 0851. WlTHlN 14 DAYS.IF l W|LL NoT REclVE MY MoNEY lN THIS T|ME l WlLL NoTlFY RELEVANT SERVlcES.THE coNsUMER RlGHTS AND LEGAL lNsTlTUTloN oFFlcE.l ALSO AsK FoR YoUR QUlCK REPLAY AND l ALSo SEND YoU PlcTUREs oF PACKAGlNG. on your email
RAFAL PIOTR DOBRZYNSKI BEUSSELBAAN 227 EREMBODEGEM BELGIUM

Door Kor . (Tolbert, Nederland) op 23 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : HBM MS 1 Rolbok Voor Metaal

Prima product

De geleverde rolbokken functioneren zoals verwacht.
Snel geleverd!

Door michel S. (Koksijde, België) op 23 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : HBM 160 MOS Inverter met Digitaal Display

Top service III

Het is zeker de moeite waard ,top service !
mooi verpakt en snelle levering . bedankt

Door michel S. (Koksijde, België) op 23 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : HBM Lasbril Deluxe 50 mm.

Top service III

Het is zeker de moeite waard ,top service !
mooi verpakt en snelle levering . bedankt

Door michel S. (Koksijde, België) op 23 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : Black Steel Professionele Stalen Bankschroeven Met Pijpklem

Top service III

Het is zeker de moeite waard ,top service !
mooi verpakt en snelle levering . bedankt

Door michel S. (Koksijde, België) op 23 Nov 2018 :
(5/5) 
Product : HBM Aluminium Opzetbekken met Dubbele V

Top service III

Het is zeker de moeite waard ,top service !
mooi verpakt en snelle levering . bedankt